Mr C.M. Steenhoff (1966) heeft hart voor de zaak, maar ook voor de client en staat met beide benen op de grond. Zij is zeer gedreven in haar vak en heeft oog voor detail zonder de kosten voor de client uit het oog te verliezen.

Mr. Steenhoff is in 1991 afgestudeerd aan de Rijksuniversiteit te Utrecht. Daarna voltooide zij de Vakopleiding Kandidaat-Deurwaarder aan het Molengraaff Instituut voor Privaatrecht in Utrecht en werkte enige jaren op een deurwaarderskantoor. In 1996 volgde de overstap naar de advocatuur. Na enige jaren werkzaam te zijn geweest in de algemene praktijk heeft Mr Steenhoff zich gaandeweg gespecialiseerd in het personen- en familierecht.

De belangrijkste drijfveer daarbij was een grote interesse voor een rationele aanpak van een ingrijpende en emotionele gebeurtenis als een scheiding voor de cliënt. In 2001 is zij lid geworden van de vFAS (de Vereniging van Familierecht Advocaten Scheidingsbemiddelaars). Om zich verregaand te verdiepen in het vakgebied heeft zij in 2002 de specialisatie-opleiding Familierecht afgerond van de vFAS i.s.m. de Katholieke Universiteit Nijmegen. In januari 2008 heeft zij samen met haar voormalig kantoorgenote uit Amersfoort het huidige kantoor opgericht.

In 2015 heeft Mr. Steenhoff de Specialisatie Opleiding Erfrecht van de vFAS/IMFO afgerond (zie certificaat). U kunt dus ook met vraagstukken op dat gebied met een gerust hart bij haar terecht. De Specialisatie Opleiding Erfrecht bestaat uit een diverse onderdelen. Meer informatie hierover vindt u onder "Erfrecht" in het menu.

In haar vrije tijd mag zij graag vertoeven in een goed restaurant maar ook de luxe van een goed boek op de bank kan haar prima bekoren. De calorieën loopt zij er graag af met wandelschoenen en rugzak.

Mr. C.M. Steenhoff heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse Orde van Advocaten de volgende rechtsgebieden geregistreerd:
1. Personen- en Familierecht

Mr. C.M. Steenhoff staat bij de Kamer van Koophandel ingeschreven onder nummer 09183733. BTW identificatie NL001934936B59.