Steenhoff & Zijderveld Advocaten is gevestigd in het historische bedrijvencomplex “ De Hanenhof”, op loopafstand van het winkel- / stadscentrum van Wageningen, de Uiterwaarden alsmede in de directe nabijheid van uitvalswegen (N225 naar Arnhem, Rhenen en Veenendaal en enkele autominuten naar de A12, A50 en A15 en openbaar vervoermogelijkheden.

De Hanenhof is van oudsher een stadsboerderij gecombineerd met een later gebouwde opslag voor delfstoffen. De bouwstijl van de voormalige opslagloodsen is nog goed te herkennen. Het pand waar Steenhoff & Zijderveld Advocaten is gevestigd heeft een open dakconstructie en is geheel transparant door gebruik van de open ruimte en glas. Het kantoor heeft door de zichtbare oude balken een warme maar wel eigentijdse uitstraling.

Er is voldoende gratis parkeergelegenheid op ons parkeerterrein gelegen om de hoek aan de Nude.

Lidmaatschap vFAS

Door het lidmaatschap van de vereniging van Familierecht Advocaten Scheidingsmediators zorgt Steenhoff & Zijderveld Advocaten er voor dat hun kennis altijd actueel is.

De Beste Advocaat

Steenhoff & Zijderveld Advocaten is toegelaten tot de Beste Advocaten van Nederland. U vindt ons daar onder Echtscheiding en Personen- en familierecht.

Go to top